Öppettider: Måndag-Torsdag 06.30-16.30 Fred: 06.30-13.30 Semesterstängt vecka 28-31

Går ni i tankarna för nya projekt där ni behöver inredning för offentlig miljö? Klicka här och läs om hur vi kan hjälpa er i era projekt.

Unikt och hållbart fasadsystem som passar alla fastigheter, allt från kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter till privata bostäder.

Det unika fasadsystemet i Solid Surface består av skräddarsydda paneler som kan användas för att skapa stora och eleganta vertikala ytor med diskreta sömmar.  Materialet är hållbart, robust, slitstarkt och nästan underhållsfritt. Fasadsystemet har funktionella exteriörlösningar och kan enkelt installeras som ett ventilerat regnskärmssystem.

Fasaden som är helt slät kan lätt rengöras, underhållas, repareras och förnyas. Detta innebär att mindre material behövs eller kasseras över byggnadens långa livslängd.

 

Fasaden motstår både sommarens regn och vinterns frost, vilket innebär att den har utmärkt motståndskraft mot luftfuktighet, värme, kyla, föroreningar, smuts, salt och sand. Materialet som är genomfärgad bibehåller sin färg, den varken bleks, slits eller missfärgas.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss

 

 INFORMATION OCH TEKNISK DATA
 CORIAN®                             HI-MACS®

         

 

Se filmen som visar ett fasadprojekt i CORIAN® Solid Surface som vi på NOAS har påbörjat