Öppettider: Måndag-Torsdag 06.30-16.30 Fred: 06.30-13.30

Detta händer på NOAS

Följ oss på Instagram och LinkedIn för de mest aktuella händelserna eller klicka på länken för våra nyheter och nyhetsbrev.

Unikt och hållbart fasadsystem som passar alla fastigheter, allt från kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter till privata bostäder.

Det unika fasadsystemet i Solid Surface består av skräddarsydda paneler som kan användas för att skapa stora och eleganta vertikala ytor med diskreta sömmar.  Materialet är hållbart, robust, slitstarkt och nästan underhållsfritt. Fasadsystemet har funktionella exteriörlösningar och kan enkelt installeras som ett ventilerat regnskärmssystem.

Fasaden som är helt slät kan lätt rengöras, underhållas, repareras och förnyas. Detta innebär att mindre material behövs eller kasseras över byggnadens långa livslängd.

 

Fasaden motstår både sommarens regn och vinterns frost, vilket innebär att den har utmärkt motståndskraft mot luftfuktighet, värme, kyla, föroreningar, smuts, salt och sand. Materialet som är genomfärgad bibehåller sin färg, den varken bleks, slits eller missfärgas.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss

 

 INFORMATION OCH TEKNISK DATA
 CORIAN®                             HI-MACS®

         

 

Se filmen som visar ett fasadprojekt i CORIAN® Solid Surface som vi på NOAS har påbörjat