HI-MACS® Solid Surface

Vi har arbetat med Solid Surface av olika typer i snart 20 år och har samlat på oss en bred erfarenhet inom detta område. Idag är vi Nordens ledande tillverkare och ligger i topp 10 i Europa.

Som licensierad HI-MACS® Quality Club producent omfattas våra produkter av HI-MACS® 15-års garanti på materialet (utom externa fasader). Detta innebär att vår fabrik och personal är certifierade vilket är en säkerhet för er och era kunder. 

 

HI-MACS® Solid Surface är ett kompositmaterial, så kallad ’Natural Acrylic Stone’, som består av akryl, mineral och naturliga pigment som i kombination blir ett material med porfria och hygieniska ytor som kan thermoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat.

HI-MACS® Solid Surface är producerad enligt miljöstandarden ISO 14001, och ett utvalt sortiment/färger är tillverkade av upp till 16% återvunnet material.

HI-MACS® är resistent mot mögel, smuts, virus, bakterier och flertalet kemikalier. Den släta och porfria ytan möter den höga standarden för hygien och funktion.

HI-MACS® är lättrengörlig, tålig och har en lång livslängd.

Läs mer eller ladda ner önskad broschyr

HI-MACS® Allmänna Broschyr (eng)

HI-MACS® Kök och Bad (eng)

HI-MACS® Färger 2024(eng)

Aurora Colors-broschyren (eng) 

Terrazzo Collection-broschyren (eng)

HI-MACS Skötselråd (eng)

HI-MACS® Miljö & Hållbarhet (eng)

HI-MACS® Sjukvård (eng)

HI-MACS®-Fasadbroschyren (eng)