Öppettider: Fabrik: Mån-Tors 06.30-16.00 Fred 06.30-13.00 Kontor: Mån-Fred 07.00-16.30

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Återförsäljare i Estland

Innomed OÜ erbjuder sina kunder högkvalitativa och innovativa lösningar från världsledande tillverkare av medicinsk och histopatologisk utrustning.

Innomed LLC säljer medicintekniska produkter, tillbehör och förbrukningsvaror . Deras fokusområden är kirurgi, sterilisering, sjukhusprodukter , patologi och histologi.

Återförsäljare Norge

 

 

Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett utbud av produkter och tjänster inom VVS, el, verktyg och personlig skyddsutrustning. Idén har alltid varit densamma – att skapa effektiv handel med ett brett utbud av produkter för den fackmannen. Vår vision är att vara kundens första val.

Återförsäljare Finland

 

R Mokki Oy är ett företag specialiserat på bygg- och möbelmontering i grossistledet, verksamt i Finland. Företaget har årtionden av expertis och know-how. Vår framgång bygger på ett kundorienterat förhållningssätt, kompetent personal och pålitliga partners. Vi betjänar våra kunder genom att lagra tusentals högkvalitativa produkter och tillhandahålla kundspecifika lösningar – omvandla idéer till produkter.”