Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.30 Fred: 07.00-13.30

Detta händer på NOAS

Återförsäljare i Danmark

Alfa-Omega har arbetat med design av laboratorier, kliniker och medicinska centra i mer än 30 år. På Alfa-Omega får du solida inredningslösningar på hög kvalitetsnivå.

Återförsäljare/Samarbetspartner på Island

Orgus är ett familjeföretag som arbetar med Corian ® sedan 1999. De är både distributör och den enda fabricator av Corian® på den isländska marknaden. De arbetar därför både inom privatsektorn såväl som b2b-marknaden.

Återförsäljare i Estland

Innomed OÜ erbjuder sina kunder högkvalitativa och innovativa lösningar från världsledande tillverkare av medicinsk och histopatologisk utrustning.

Innomed LLC säljer medicintekniska produkter, tillbehör och förbrukningsvaror . Deras fokusområden är kirurgi, sterilisering, sjukhusprodukter , patologi och histologi.

Återförsäljare i Norge

 

 

Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett utbud av produkter och tjänster inom VVS, el, verktyg och personlig skyddsutrustning. Idén har alltid varit densamma – att skapa effektiv handel med ett brett utbud av produkter för den fackmannen. Vår vision är att vara kundens första val.

Återförsäljare/Samarbetspartners i Finland

 

R Mokki Oy är ett företag specialiserat på bygg- och möbelmontering i grossistledet, verksamt i Finland. Företaget har årtionden av expertis och know-how. Vår framgång bygger på ett kundorienterat förhållningssätt, kompetent personal och pålitliga partners. Vi betjänar våra kunder genom att lagra tusentals högkvalitativa produkter och tillhandahålla kundspecifika lösningar – omvandla idéer till produkter.”