Öppettider: Måndag-Torsdag 06.30-16.30 Fred: 06.30-13.30

Detta händer på NOAS

Följ oss på Instagram och LinkedIn för de mest aktuella händelserna eller klicka på länken för våra nyheter och nyhetsbrev.

Varmt välkommen till Noas Sweden

Noas Sweden står för kvalitet och service. Våra leveranser ska motsvara eller överträffa era förväntningar. Vi är med i hela ledet gällande projektering, konstruktion, produktion och service.Vi erbjuder er helhetslösningar när det gäller allt från inredning till skolor, hotell, butik, restaurang, sjukvård och andra offentliga miljöer men vi kan självklart också tillverka allt från komponenter till kompletta möbler.

Vi arbetar med alla branschens förekommande trämaterial som t ex laminat, faner, massiv trä, desktop m.m. Vi erbjuder också material som sten, metall och glas genom vårt gedigna nätverk. Vi har få begränsningar gällande materialval och ideér. Solid Surface är ett av våra specialområden och där vi är en av de största i Europa. Val av fabrikat gör du, vår kund.

Våra egna produkter är miljöbedömda i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Vårt skolbord är testat i RISE med toppbetyg.

Noas Swedens profession ligger i Specialinredning,  Legotillverkning och våra egna produkterVi har många fina referenser och några av dem hittar ni under Referenser.

Referensbilder från olika projekt hittar ni i vårt Galleri och våra egna produkter hittar ni också i  Produkter.