Produktion och Service

Vi har engagerad personal, en modern maskinpark på ca 12 000 m2 produktionsyta. Maskinparken är avancerad och resursstark med CAD/CAM- och CNC-teknik som ökar produktionskapaciteten och vår förmåga att hantera olika typer av uppdrag.

NOAS Maskinpark

Vi arbetar tätt med vårt nätverk och underleverantörer som hjälper oss hantera volym och uppnå bästa möjliga kostnadsbild. En del av vårt effektiviseringsarbete har gått ut på att automatisera utvalda flöden i vår produktion.

NOAS Maskinpark

Vi är en av de första producenterna av specialinredning att robotisera materialhanteringen för i nuläget 1 av våra 7 CNC celler.

 

Vi har utökat vår maskinpark med en kantlistmaskin av märket Biesse, som har en plockrobot med återmatning och Air Tech funktion. Med denna investering har vi tagit ytterligare ett steg framåt i vårt automatiserings- och effektiviseringsarbete.NOAS Maskinpark Vi har högre kapacitet än tidigare samtidigt som vi förbättrat arbetsmiljön genom att tunga lyft har tagits bort. Kantlistmaskinen går för fullt med detaljer till våra olika inredningsprojekt.

Vi erbjuder också tjänster såsom lagerhållning, distribution, montering och eftermarknadsservice. För oss är det ett naturligt led i att vara en komplett och långsiktig partner där vårt ansvar och vilja att skapa värde för våra kunder inte slutar vid en enskild leverans.

Filmer