Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.30 Fred: 07.00-13.30

Detta händer på NOAS

våra egna produkter

Våra egna produkter

 

Våra egna produkter som är tvättrännor, vårdhandfat och operationsvaskar/kirurgtvättställ är framtagna för den offentliga miljön som kräver hållbarhet och hygien. De är tillverkade i materialet solid surface, ett kompositmaterial, som är por- och giftfritt. vilket gör att de är antibacteriella och har högt motstånd av fläckar. De är lätta att rengöras, underhållas samt förnyas. Produkterna passar in i alla miljöer som har höga krav gällande slitstyrka, funktion, hygien, städning och cirkulärt tankesätt. Designen av våra produkter är framtagna utifrån brukarens önskemål och behov, så att de ska uppfylla kraven på rätt funktion och design.

Eftersom vi är måna av vår miljö så har vi låtit göra miljöbedömning på våra produkter. De finns både med i Byggvarubedömningen och SundaHus Miljödata med bästa betyg. Detta gör att våra produkter enkelt passar in i miljömärkta projekt som guld och silver.

För att göra det enkelt för er som ritar projekt finns de självklart BIM-filer, DWG, Revit och ArchiCad. Dessa kan ni lätt laddar ner via vår hemsida under BIM-Objekt.