Nylansering av NOAS Tvättställ CARE

Möter kraven på tillgänglighet, funktion och hållbarhet för RWC

Nylansering NOAS Tvättställ CARE

Nylansering av NOAS Tvättställ CARE pågår nu vilket efter bara en vecka visar sig vara mycket uppskattat av både inredare, inköpare och arkitekter. Vi får riktigt god respons, vilket vi är mycket glada för.  

 

Tvättstället är i materialet Corian® Solid Surface, som våra andra produkter i varumärket NOAS Sweden. Materialet är giftfritt, porfritt och är mycket hållbart. Vi har valt färgen Glacier White vid nylansering av NOAS Tvättställ CARE eftersom våra andra produkter finns i denna färg. Vid beställning kan man välja mellan en rad olika färger. Valet är ditt.

 

Varför NOAS Tvättställ CARE?

Tvättställets utformning gör det enkelt att användas på platser som RWC, skola, vårdboende, seniorboende, restauranger, hotell, bensinstationer, offentliga toaletter och även privata hem. Användarna är både vuxna som barn, sittande/rullstolsburna som stående. Sammanfattningsvis ett tvättställ/handfat för allas behov.

Med sina runda och fina former ger det ett varmt intryck. Tvättstället möter kraven på tillgänglighet, funktion, hygien, hållbarhet och där man tänker cirkulärt. Som våra andra produkter i Solid Surface är det lätt att rengöra, underhålla och förnya.

 

 

Instagram - Täby TK - Tennis - IdrottOnline Klubb